Home » Articles » Filme comedie

One for the Money (2011)
Poster One for the Money 

Sinopsis One for the Money

One for the Money ro

Katherine Heigl îi dă viaţă pe marele ecran popularei eroine a scriitoarei Janet Evanovich în comedia romantică FACE TOŢI BANII. Stephanie Plum, o tînără născută și crescută în New Jersey, este foarte sigură pe ea, deși nu mai are un serviciu de șase luni și tocmai și-a pierdut și ultimul card de credit în mîinile unui recuperator de creanțe. Disperată să facă un ban, Stephanie apelează la ultima soluție: să-și convingă  vărul să-i dea o slujbă la firma lui care se ocupă de vînătoare de recompense pentru cauțiuni. E adevărat că nu o să i se dea pe mînă vreo pereche de cătușe și că singura ei armă e un spray cu piper, dar asta n-o s-o oprească să se ocupe de cel mai important "client” al vărului său, Vinny – fostul polițist de la moravuri și actualmente fugar, Joe Morelli – da, chiar el, același irezistibil Morelli, care a sedus-o și a părăsit-o cînd era la liceu.   

Prinderea lui Morelli ar fi pentru ea o dulce răzbunare, dar şi o primă consistentă, dar, pe măsură ce Stephanie învaţă dedesubturile meseriei de recuperator de la Ranger, un coleg uns cu toate alifiile şi care e cel mai bun în branşa lui, tînăra începe să-şi dea seama că e ceva putred  în cazul lui Morelli. Dacă se mai adaugă la problemele ei o familie care se amestecă acolo unde nu-i fierbe oala, un boxeur cu gânduri sinucigaşe, martori care mor unul după altul, faptul că între ea şi Morelli tot mai sar scîntei nu face decît să-i îngreuneze misiunea, iar jobul nu-i mai pare aşa uşor ca la început.   
                   
FACE TOŢI BANII este o comedie regizată de Julie Ann Robinson, cu Katherine Heigl, Jason O’Mara, Daniel Sunjata, John Leguizamo, Debbie Reynolds şi Debra Monk.
Starring Katherine Heigl, ONE FOR THE MONEY is a fresh, funny action-comedy directed by Julie Anne Robinson and also starring Jason O'Mara, Daniel Sunjata, John Leguizamo, Debbie Reynolds and Debra Monk.  Filmul este o producţie Lionsgate şi Lakeshore Entertainment, Wendy Finerman Sidney Kimmel Entertainment în asociere cu Abishag Productions. Scenariul le aparţine lui Stacy Sherman, Karen Ray şi Liz Brixius.  Filmul e bazat pe romanul lui Janet Evanovich.


Category: Filme comedie | Added by: Don (2012-03-10)
Views: 668 | Tags: vizionare online One for the Money , One for the Money (2011) online, One for the Money (2011) filme onli, Filmenoi One for the Money (2011) | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra in dui sit amet consequat.

- John Doe, creative director

Praesent vestibulum commodo mi eget congue. Ut pretium vel lectus vel consectetur.

- John Doe, creative director

Etiam quis aliquam turpis. Etiam in mauris elementum, gravida tortor eget, porttitor turpis.

- John Doe, creative director

Lorem ipsum
Neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat
Neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat. Curabitur pharetra dictum lorem, id mattis ipsum sodales et. Cras id dui ut leo scelerisque tempus. Sed id dolor dapibus est lacinia lobortis.
Learn more